Eens je tattoo er staat wordt ze afgedekt met Dermalize Pro, dit is een vlies die de komende 5 tot 7 dagen je tattoo zal beschermen en genezen.


Hieronder lees je wat de mensen van Dermalize Pro zelf over hun product schrijven:


Dermalize is de alles-in-één tattoo nazorgoplossing voor de eerste stadia van genezing van een tattoo: Een laagje dat als tweede huid functioneert om de tattoowond te beschermen tegen bacteriën en tegelijkertijd doordringbaar is, zodat de huid kan 'ademen'. Dit laagje helpt de huid om natuurlijk te genezen van binnenuit, door de natuurlijke vloeistoffen en enzymen van het lichaam binnen te sluiten. Dit garandeert mooi geheelde tattoos.


Het dunne zelfklevende vliesje zorgt voor een vochtige, genezende omgeving tijdens het eerste en meest belangrijke stadium van genezing. Het beschermt de nieuwe tattoo tegen wrijving en zorgt voor een waterdichte, antibacteriële barrière, die de wond beschermt tegen indringing van ziekteverwekkers en extern vuil. Het laagje is ademend, dus het laat zuurstof naar binnen en een teveel aan vochtdamp ontsnappen. Het is licht om te dragen, flexibel en rekbaar, zodat het overal op het lichaam geplaatst kan worden en het daar tot wel meerdere dagen blijft zitten. Geen korstjes meer, geen kans op infectie, geen wrijving van kleren of andere externe factoren die de tattoo kunnen beschadigen. Enkel mooi geheelde tattoos, zoals u het wilt hebben!Ik gebruik dit ondertussen meer dan een jaar en ben overtuigd dat dit de beste oplossing is om je tattoo te laten genezen. Na de periode van het vlies mag je gerust je tattoo 's ochtends en 's avonds nog een paar dagen insmeren om de huid soepel te houden en nog mogelijke verdere genezing te garanderen.


Weet dat je je tattoo altijd moet beschermen tegen de zon!Bij vragen twijfel niet en neem contact op!